Waarom GreenXchange?

GreenXchange is ontstaan vanuit de gedachte van de teler; het is belangrijk om zelf controle te hebben over teelt-activiteiten. Het platform automatiseert dagelijkse bedrijfsprocessen en verbetert de communicatie met de omgeving. 

GreenXchange; de online applicatie voor telers

GreenXchange is de online applicatie voor telers en telersverenigingen om bedrijfsprocessen te digitaliseren. Met GreenXchange hebben gebruikers optimaal inzicht in diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van voorraden, inzien van bestellingen en het opmaken en uitdraaien van bonnen, stickers en labels.

Via een inlog kom je op een persoonlijk dashboard terecht. Hiervandaan kun je navigeren naar verschillende mogelijkheden binnen de applicatie. Via het menu klik je eenvoudig naar jouw bestellingen, logistieke planning of de gewasbeschermingsregistratie. In één oogopslag heb je inzicht in jouw belangrijkste werkzaamheden.

Naast de ondersteuning van dagelijkse werkzaamheden, biedt GreenXchange ook ondersteuning op het gebied van certificering en registratie. GreenXchange is daarom zeer geschikt voor individuele telers maar ook voor telers die zijn aangesloten bij een telersvereniging.

Via de artikel- en product prognoses krijg je direct inzicht in toekomstige productie-aantallen, product kilo’s en de zetting. Hierdoor kun je als teler beter inspelen op toekomstige handel. Lees hier meer over de prognose-mogelijkheden in GreenXchange. Denk je dat GreenXchange ook van waarde kan zijn voor jouw bedrijf of aangesloten telers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Teler staat centraal

Op dit moment richt GreenXchange zich voornamelijk op telers en telersverenigingen die de verkoop centraal organiseren. In de afgelopen jaren is er voor gebruikers veel vernieuwd en worden er regelmatig updates uitgevoerd. Met het online platform kunnen gebruikers altijd en overal nóg makkelijker en sneller de voorraden, transporten en teeltregistraties beheren. In de toekomst zal GreenXchange een onmisbaar communicatieplatform worden binnen de gehele AGF-keten. 

Één kanaal voor alle telers

Doordat GreenXchange gekoppeld is met GreenCommerce, is het erg geschikt voor telersverenigingen die de verkoop voor telers verzorgen. Met de koppeling kun je als verkooporganisatie naadloos met je aangesloten telers communiceren en direct de verwerkte resultaten terugzien. Door productieprognoses krijg je volledig inzicht in toekomstige productie, en kun je beter inspelen op vraag vanuit de markt.

Real-time informatie

Krijg real-time inzicht in de afhandeling van orders en de opgebouwde voorraad op locatie. Partners krijgen direct inzicht in (toekomstige-) voorraden van telers, waar zij zelf controle over hebben wie de openbare voorraad kan inzien.

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord