Waarom GreenXchange?

GreenXchange is ontstaan vanuit de gedachte van de teler; het is belangrijk om zelf controle te hebben over teelt-activiteiten. Het platform automatiseert dagelijkse bedrijfsprocessen en verbetert de communicatie met de omgeving. 

Teler staat centraal

Op dit moment richt GreenXchange zich voornamelijk op telers en telersverenigingen die de verkoop centraal organiseren. In de afgelopen jaren is er voor gebruikers veel vernieuwd en worden er regelmatig updates uitgevoerd. Met het online platform kunnen gebruikers altijd en overal nóg makkelijker en sneller de voorraden, transporten en teeltregistraties beheren. In de toekomst zal GreenXchange een onmisbaar communicatieplatform worden binnen de gehele AGF-keten. 

Één kanaal voor alle telers

Doordat GreenXchange gekoppeld is met GreenCommerce, is het erg geschikt voor telersverenigingen die de verkoop voor telers verzorgen. Met de koppeling kun je als verkooporganisatie naadloos met je aangesloten telers communiceren en direct de verwerkte resultaten terugzien. Door productieprognoses krijg je volledig inzicht in toekomstige productie, en kun je beter inspelen op vraag vanuit de markt.

Real-time informatie

Krijg real-time inzicht in de afhandeling van bestellingen en de opgebouwde voorraad op locatie. Afnemers krijgen direct inzicht in (toekomstige) voorraden van telers, waarbij zij zelf controle hebben over welke afnemers de openbare voorraad mag inzien.

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord