Gewasbeschermings-
registratie

Het registreren van de inzet van gewasbeschermingsmiddelen is eenvoudig en snel te regelen in GreenXchange. Zo heb je je eigen administratie snel op orde en ben je in staat om vragen van teeltadviseurs, controleurs en afnemers volledig te beantwoorden. 

Meerdere middelen

Als je voor één of meerdere behandelingsredenen meerdere gewasbeschermingsmiddelen tegelijk moet inzetten, kun je dat nu in één registratie verwerken.

Per gewasbeschermingsmiddel kun je direct aangeven waar het voor ingezet wordt. 

Inzicht en meldingen

Tijdens het maken van een gewasbeschermingsregistratie heb je direct inzicht in gewasbeschermingsmiddelen die nog actief zijn. Ook zijn er overzichten op te vragen waarmee je direct inzicht hebt in al je uitgevoerde registraties, voor jezelf en voor instanties die hierom vragen.

Afdeling- en padregistratie

De gewasbeschermingsregistratie kan op afdeling- en padniveau worden vastgelegd. Door aan te geven in welke paden je aan de slag gaat, is automatisch bekend welk gewas je aan het behandelen bent.

Wil je een inzet van een gehele locatie of afdeling registreren? Door de ‘afdeling’ te selecteren, worden automatisch alle paden van de afdeling meegenomen in de registratie.

Wist je dat: 
De gewasbeschermingregistratie ook gemakkelijk via je telefoon beheerd kan worden?

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord