Functionaliteiten Waarom GreenXchange Gewasberschermingsregistratie Demo Connect Inloggen

Visuals GreenXchange

256

Aangesloten telers

252K

Bestellingen verwerkt

1,66M

Aantal Pallets afgemeld

182K

Aantal Transporten  

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Afdeling- en padregistratie

De gewasbeschermingsregistratie kan op afdeling- en padniveau worden vastgelegd. Door aan te geven in welke paden je aan de slag gaat, is automatisch bekend welk gewas je aan het behandelen bent.

Wil je een inzet van een gehele locatie of afdeling registreren? Door de ‘afdeling’ te selecteren, worden automatisch alle paden van de afdeling meegenomen in de registratie.

Meerdere middelen

Als je voor één of meerdere behandelingsredenen meerdere gewasbeschermingsmiddelen tegelijk moet inzetten, kun je dat nu in één registratie verwerken. Per gewasbeschermingsmiddel kun je aangeven waar het voor ingezet wordt. Zaken als uitvloeiers kunnen ook direct geregistreerd worden. Zo heb je alles op een overzichtelijke manier bij elkaar staan en hoef je maar één registratie vast te leggen.

Inzicht en meldingen

Het wordt steeds belangrijker om bewust met gewasbescherming om te gaan en daarnaast wordt er ook steeds meer gevraagd om inzicht in de inzet van deze middelen. Tijdens het maken van een gewasbeschermingsregistratie heb je direct inzicht in gewasbeschermingsmiddelen die nog actief zijn. Ook zijn er in deze module overzichten op te vragen waarmee je direct inzicht hebt in al je uitgevoerde registraties, voor jezelf en voor instanties die hierom vragen.

Geoptimaliseerd voor mobiel

De gewasbeschermingregistratie is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Gegevens worden overzichtelijk weergegeven. Zo hoef je niet meer naar de computer toe te lopen om eenvoudig een registratie vast te leggen.

Video Uitleg gewasbeschermingsregistratie

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie? 
Vul dan u contactgegevens hier in.

Grote Waard 80
2675 RZ
Honselersdijk
0174 64 26 22
info@greenxchange.nl

Meld je nu aan voor de GreenXchange Nieuwsbrief

Powered by JEM-id