Anderen over GreenXchange

Ondertussen wordt GreenXchange door veel telers en telersverenigingen dagelijks gebruikt. Benieuwd hoe zij GreenXchange ervaren? Lees hieronder wat zij van GreenXchange vinden:

Gilad Produce

Jan Mosterd

Voorheen kregen we dagelijks Excelsheets met aantallen opgestuurd van onze telers, die laat op de dag binnenkwamen en dus niet up-to-date waren. Met GreenXchange hebben we beter inzicht en zijn aantallen gelijk up-to-date. Daarnaast biedt het ons een handelsvoordeel omdat we sneller en efficiënter kunnen werken.

AGF Direct

Dennis van Tricht

Wij hebben 4 jaar geleden bewust gekozen voor GreenXchange omdat de koppeling naar de teler erg snel en makkelijk is. We hebben meer overzicht en veel minder handelingen, omdat alle communicatie via GreenXchange loopt.

Growers United

Patricia Gardien

Al jaren werken wij met GreenXchange als online communicatieplatform voor onze telers. We kunnen op een gemakkelijke manier de telers informeren over bestellingen en krijgen beter inzicht in toekomstige productie door de duidelijke prognoses.

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord