Creeër inzicht door prognoses

Binnen GreenXchange kun je duidelijke prognoses maken voor jezelf en je netwerk. Krijg direct inzicht in toekomstige productie-aantallen, product kilo's en de zetting.

Artikel productie

Met de Artikel productie-prognose kan je je verwachte productie per dag, per artikel in colli aangeven. Dit ziet de verkoopafdeling terug als verwacht aantal waarop zij (toekomstige) verkooporders kunnen inplannen. 

Heeft jouw GreenXchange een koppeling met GreenCommerce? Dan worden deze prognoses ook daarin beschikbaar gesteld.

Product kilo's

Met de Product-prognose kan voor een teelt een oogstprognose worden bijgehouden. Per periode kan je een standaard sorteerverhouding aanmaken, daarbij kan je eenvoudig met een totaal verwacht aantal kilo/stuks (per m2) een prognose invoeren. Deze is gemakkelijk per datum en sortering aan te passen.

Zetting

Per teelt kan een zetting bijgehouden worden. Via een verwachte uitgroeiduur en een gemiddeld vruchtgewicht kan een suggestie gemaakt worden voor de oogstprognose. Deze gegevens kunnen gemakkelijk en snel voor een langere zettingperiode worden ingevoerd.

Wist je dat:
GreenXchange een eigen YouTube kanaal heeft waar verschillende tutorials op worden geplaatst?

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord