05 jun 2020

Uitbreiding bij het onthouden van de laatst gebruikte teelt

Met de versie uit week 23 van 2020 is er een uitbreiding gedaan bij het onthouden van de laatst gebruikte teelt. Met deze nieuwe functionaliteit wordt het mogelijk om ook verschillende productgroepen te kunnen onthouden.

Eerder werd er een mogelijkheid aan GreenXchange toegevoegd waarbij voor het afmelden van pallets je laatst gebruikte teelt werd onthouden. Deze teelt werd automatisch voor je ingevuld bij het afmelden van een nieuwe pallet. Een waardevolle toevoeging wanneer je meerdere teelten van dezelfde productgroep hebt.

Er is een uitbreiding gemaakt bij het onthouden van de laatst gebruikte teelt die ervoor zorgt dat het ook werkt bij verschillende productgroepen, bijvoorbeeld rode én gele paprika’s. De laatst gebruikte teelt wordt nu per productgroep bijgehouden. Op deze manier wordt voor verschillende productgroepen de juiste teelt alvast voor je ingevuld. 

Zou je gebruik willen maken van deze functionaliteit? Ga dan naar jouw instellingen-menu en klik de optie <<Laatste teelt onthouden op apparaat>> aan. Houd hierbij rekening dat dit per apparaat (dus per computer, telefoon of tablet) apart zal worden bijgehouden.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over bovenstaande functionaliteit of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit formulier of bel naar 0174 - 642 622

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord