06 dec 2019

Specifieke landenlijst bij de gewasbeschermingsregistratie

Heb jij ook een lange lijst aan gewasbeschermingsmiddelen die je kunt registeren in GreenXchange? Het zou kunnen dat je meerdere keren een gewasbeschermingsmiddel in jouw systeem hebt staan, specifiek voor een bepaald land. Dit kon nog wel eens voor een foutje zorgen, vandaar dat we met de nieuwe versie hebben gefocust op een snellere en makkelijkere gewasbeschermingsregistratie.


Snellere registratie, minder fouten 

Wanneer je een registratie van de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen wilt aanmaken, komt er waarschijnlijk een lange lijst aan middelen tevoorschijn. Het kan voorkomen dat een middel er dubbel of vaker in staat (met een andere samenstelling, maar onder hetzelfde merk) vanwege de wetgeving van bepaalde landen. Het juiste middel wordt wel gebruikt tijdens de teelt, maar per ongeluk kan het verkeerde middel worden geregistreerd. 

Deze situatie willen we bij GreenXchange graag zoveel mogelijk vermijden, vandaar dat we in de volgende versie, die gepland staat voor week 50, verbeteringen hebben doorgevoerd in de gewasbeschermingsregistratie. Hiermee wordt het makkelijker om het juiste middel te kiezen voor het land waar jouw producten geteeld worden. Jij als teler krijgt een specifieke lijst aan middelen die gefilterd kunnen worden per land. Op deze manier hoef je niet meer te zoeken in één lange lijst met dubbele merken, maar kun je per land het juiste middel gemakkelijk terugvinden. Zo zorgen we voor een snellere registratie en minder fouten! 

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord