08 sep 2020

Nieuwe werkwijze voor Growers United: ‘Scannen op de tuin’

Het nieuwe verpakkingscentrum van Growers United in Maasdijk, gaat in de nabije toekomst werken met een volautomatisch magazijn. Voor de opslag van product in het nieuwe magazijn moet iedere pallet een uniek pallet-id krijgen. Hierdoor zal de werkwijze veranderen voor alle telers die zijn aangesloten bij de Coöperatie Growers United. In GreenXchange zal het volgende veranderen:

  • Het afmelden van pallets
  • Iedere pallet moet worden voorzien van twee pallet-stickers met een pallet-id
  • De chauffeur die de pallets komt ophalen, scant de stickers met een handscanner. Zo weten ze in het verpakkingscentrum precies welk product onderweg is.

Door middel van deze nieuwe ontwikkeling in GreenXchange, wordt de status van de order voor alle gemoeide partijen altijd zichtbaar. Ook is er meer inzicht, waardoor er efficiënter transport plaatsvindt tussen teeltlocaties en het nieuwe verpakkingscentrum, en zullen er minder fouten gemaakt worden omdat het aantal aangeleverde pallets altijd klopt.

In de volgende instructievideo wordt de nieuwe werkwijze stap voor stap uitgelegd:

Vanaf week 37 wordt het project 'scannen op de tuin' gefaseerd uitgerold.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over deze ontwikkeling of zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van Growers United, of met ons via jeroen@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord