24 mei 2022

Overgang naar nieuwe GreenXchange schermen

In 2022 stond er een een nieuwe technische update op de agenda voor telerplatform GreenXchange. De vorige technische structuur werd namelijk vanaf 2022 niet meer volledig ondersteund. Dit gaf niet direct problemen voor het gebruik, maar kon op den duur er wel voor zorgen dat bepaalde functionaliteiten niet meer werkten of dat er geen wijzigingen aangebracht konden worden aan het platform. Om door te kunnen blijven ontwikkelen was een update in de front-end van GreenXchange benodigd.

Op aanvraag overzetten naar nieuwe schermen
Sinds maart zijn de eerste telers omgezet naar de nieuwe schermen en hebben zij flink getest. Hier komt veel positieve feedback op terug. Vandaar dat we de schermen nu al beschikbaar willen maken voor alle GreenXchange gebruikers.

Peter van Lans Maasambacht vertelt: "In het begin was het even wennen maar de schermen zien er goed, duidelijk en overzichtelijk uit. Het grootste voordeel is dat wanneer je met een order bezig bent, je duidelijk de status kan inzien en weet hoeveel pallets er nog gedaan moeten worden. In de schuur zijn we er tevreden mee."

Omdat het seizoen al begonnen is, willen we een uiterlijke overgang in september 2022 plannen. Mocht je al eerder gebruik willen maken van de nieuwe lay-out, neem dan contact met ons op.

Wat gaat er veranderen?
De nieuwe lay-out van GreenXchange zal in lijn zijn met de GreenCommerce huisstijl, waardoor dit in het begin even wennen kan zijn. Functioneel zal er weinig tot niets veranderen; alles wat al in GreenXchange mogelijk was, is in de nieuwe situatie nog steeds mogelijk. Toekomstig zullen er nieuwe ontwikkelingen toegevoegd kunnen worden, net zoals dat in de huidige situatie het geval is.

Verder kun je nog verwachten:

  • In de nieuwe huisstijl is volledig rekening gehouden met mobiele apparaten. GreenXchange is daarom ook eenvoudig te bedienen via jouw telefoon of tablet.
  • De lay-out is gebaseerd op de Microsoft en Google uitstraling, waarbij veel focus is gelegd op overzicht en inzicht in data.
  • GreenXchange is installeerbaar als app op telefoon of tablet.

Vragen of meer informatie?
Zouden wij nog iets voor je kunnen betekenen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met JEM-id via jeroen@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord