14 okt 2019

Nieuwe website staat live

Heb je het al opgemerkt? We hebben de GreenXchange website in een nieuw jasje gestoken! We vinden het belangrijk dat onze gebruikers altijd de juiste informatie kunnen vinden en hebben daarom onze website uitgebreid met nieuwe pagina's, video's, referenties en meer. 

Met het nieuwe design straalt GreenXchange moderniteit en professionaliteit uit. Omdat GreenXchange gebruikt wordt door zowel telers als telersverenigingen, richten we de website dan ook op beide doelgroepen. Zo wordt de website een bron van informatie voor alle bestaande en toekomstige gebruikers, van teler tot coöperatie.

Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers op de hoogte blijven van nieuwtjes en ontwikkelingen in GreenXchange, hebben we een nieuwsoverzicht gemaakt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten voordat je iets mist. Wil je graag als eerste op de hoogte worden gebracht van updates? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Heb je zelf nog leuke tips of suggesties voor op deze nieuwspagina? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. 

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord