05 jun 2020

Eenvoudig deelverladingen aanmaken

Met de nieuwe versie uit week 23 van 2020 is er een functionaliteit toegevoegd om eenvoudig een gedeelte van een klaargezette transportopdracht af te ronden.

Heb je een transportopdracht met pallets klaargezet, maar wordt er uiteindelijk toch maar een gedeelte van de pallets opgehaald? Er is een functionaliteit toegevoegd om eenvoudig een gedeelte van een klaargezette transportopdracht af te ronden. In een klaargezette transportopdracht kunnen nu één of meerdere pallets geselecteerd worden, waarna je met de knop <<Deels afronden>> de transportopdracht kan afronden met alleen de geselecteerde pallets. De pallets die hierbij niet geselecteerd zijn, worden automatisch in een nieuwe transportopdracht gezet. Deze zijn klaar om op een later moment afgerond te worden.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over bovenstaande functionaliteit of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit formulier of bel naar 0174 - 642 622

GreenXchange maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord